Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με καυγάδες για γνωστό ζευγάρι!


Γκρίνια και καυγάδες στο σπίτι γνωστής παρουσιάστριας που φαίνεται ότι αντί η διάθεσή της να γίνεται γιορτινή και γλυκιά όπως έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε, γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο επιθετική και στριφνή μέσα στο ίδιο της το σπίτι.


Ο σύζυγός της μάλιστα που προσπαθεί να την προσγειώσει από την απότομη αλλαγή της έκανε μάλλον το λάθος να την αποκαλέσει «καβαλημένο καλάμι» πάνω στον καυγά γεγονός που έκανε την παρουσιάστρια τούρκο και άρχισε να πετάει πράγματα δεξιά αριστερά.


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό ήταν μια ...
σταγόνα που απλώς ξεχείλισε το ποτήρι διότι το ζευγάρι έχει καιρό που διαφωνεί και καυγαδίζει δημιουργώντας μια επιθετική ατμόσφαιρά στο σπίτι τους.


Οι οικείοι τους μάλιστα αποδίδουν το πρόβλημα που έχει κάνει το ζευγάρι να αλλάξει συμπεριφορά, στην ίδια την παρουσιάστρια διότι θεωρούν ότι η ξαφνική της επιτυχία και τηλεοπτική της άνοδος την έχει κάνει αλαζονική και περίεργη.


Ο σύζυγός της που συνήθως φέρεται πιο λαϊκά και απλοϊκά έχει αρχίσει να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της και τη στάση της καθημερινά με αποτέλεσμα να μην την αφήνει σε χλωρό κλαρί αλλά να την κριτικάρει προσπαθώντας να την συνετίσει.


«Δεν μπορείς να διαχειριστείς την τηλεοπτική σου επιτυχία παρ’ το απόφαση και κατέβα από το καλάμι», της είπε πριν από λίγες μέρες κι εκείνη του μίλησε με το χειρότερο τρόπο αποκαλώντας τον «παθολογικό ζηλιάρη».


Η παρουσιάστρια μάλιστα που τον τελευταίο καιρό θέλει να αποφασίσει τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα αφού καλείται να απαντήσει από τώρα σε τηλεοπτική πρόταση βρίσκεται υπ ατμόν.


Ενώ μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους είναι με το χαμόγελο στα χείλη όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι της ξεσπάει στο σύζυγό της που εκείνος τελικά περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές.


Πηγή:newsbomb

Share/Bookmark