Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κρίσιμες ώρες για το Θανάση Βέγγο!

του Μάριου Μάντζου
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του "Ερυθρού Σταυρού" νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο Θανάσης Βέγγος
Ο "καλός μας άνθρωπος", μόλις δύο μήνες μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, μπήκε σε νέες δυσάρεστες περιπέτειες μετά από ατύχημα που είχε πριν από δύο ημέρες.
Ο Βέγγος, την ώρα που έδειχνε να ξεπερνά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, σκόνταψε κι έπεσε μέσα στο σπίτι του υπό το βλέμμα της συζήγου του και του γιού του Χάρη, οι οποίοι τον μετέφεραν δίχως χρονοτριβή στον "Ερυθρό Σταυρό", όπου διαπιστώθηκε τόσο αιμάτωμα στο κεφάλι από την πτώση του, όσο και νέο εγκεφαλικό επεισόδιο! Ο 83χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αφαίρεσης του αιματώματος.
Σύμφωνα με τους ιατρούς του νοσοκομείου, το αιμάτωμα στο εγκέφαλο του Θανάση Βέγγου έχει ήδη αρχίσει να υποχωρεί, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν καθιστά δυνατή την αποσωλήνωσή του κι έτσι παραμένει σε καταστολή.
Στο πλευρό του Βέγγου αυτές τις κρίσιμες και πολύ δύσκολες ώρες για εκείνον βρίσκονται σαφώς η οικογένειά του, καθώς και φίλοι και θαυμαστές του εκ των κορυφαίων κωμικών του ελληνικού κινηματογράφου.
Ευχόμαστε όλοι από την καρδιά μας, ο Θανάσης Βέγγος να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας με το χαμόγελο και την καλή διάθεση, που πάντοτε ήταν το "σήμα κατατεθέν" του.
Share/Bookmark