Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δίνουν τα χέρια «Τζίγγερ» - Πρίγκιπας!!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Η πλευρά Βαρδινογιάννη είναι θετική στις αλλαγές που ζήτησε ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ στο Μ.Ο.U. και η οριστική συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών!
Μισό βήμα πριν από την οριστική συμφωνία βρίσκονται πλέον ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ κι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αφού ο μεγαλομέτοχος του...
Παναθηναϊκού έχει από χθες (25/10) στα χέρια του το σχέδιο για την τελική μορφή του Μ.Ο.U. και μάλιστα είναι θετικός στις αλλαγές που αξίωσε ο υποψήφιος επενδυτής.
Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Βλάσσης Τσάκας πήγε στους πληρεξούσιους δικηγόρους το επισημοποιημένο πρωτότυπο πληρεξούσιο με το οποίο οι νομικοί θα υπογράψουν το τελικό Μ.Ο.U.
Σήμερα (25/10), οι άνθρωποι του πρίγκιπα πήγαν στην Πρεσβεία της Σαουδιακής Αραβίας, πήραν τη σφραγίδα και κατόπιν και στο Υπουργείο Εξωτερικών για να γίνει η επίσημη μετάφραση του εγγράφου και είναι όλα πλέον έτοιμα, ώστε να υπογραφεί το τελικό Μ.Ο.U.
Μάλιστα, όταν αυτό συμβεί (είναι θέμα ωρών σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις) θα έχει ολοκληρωθεί το 80% της πλήρους συμφωνίας, για τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας του πακέτου μετοχών στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Όπως αναφέραμε, ήδη, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα (25/10) πως έχει στα χέρια της εδώ και λίγες ώρες το σχέδιο για το τελικό M.O.U., ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μελετάει απλώς τις λεπτομέρειες και έχει πρόθεση και ο ίδιος να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν.
Οι αλλαγές που ζήτησε ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ είναι…
1. Να μη διαχειριστεί το τωρινό Δ.Σ. της ΠΑΕ τα 15 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν από τον Σαουδάραβα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και
2. Να διαρκέσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.
Τα αιτήματα αυτά αναμένεται να γίνουν αποδεκτά από την πλευρά του «Τζίγγερ» και άρα στη συνάντηση των δικηγόρων την Τετάρτη (26/10) να υπογραφεί το μνημόνιο συμφωνίας.
Μάλιστα, ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει πως ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό είναι και η αποστροφή στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, πως στη σημερινή (25/10) Γενική Συνέλευση υπήρξε και ενημέρωση επί οικονομικών θεμάτων της «Γκριν Τιμ»



Πηγή: Ethnos.gr