Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

EZEL: Δείτε σε βίντεο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ το 33ο επεισόδιο της νέα σειράς του ΑΝΤ1, που προβάλλεται τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9 μ.μ!


Ο Τεμούζ πυροβολεί την Μπαχάρ. Ο Τζεγκίζ που παρακολουθεί τα πάντα από την κάμερα, προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μπαχάρ πεθαίνει. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, ενώ η Εσάν κοντεύει να τρελαθεί. 






Ο Τεμούζ παίρνει όμηρο τον Τεφό και στέλνειμήνυμα στη Σεμπνέμ να συναντηθούν. Οι άντρες του Κενάν Μπιρκάν απειλούν τον Τζεγκίζ ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, αν δεν μπει στην ομάδα τους.






Ο Αλί, συντετριμμένος από το θάνατο της Μπαχάρ, ζητάει τη βοήθεια του Εζέλ και του εκμυστηρεύεται όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Ο Εζέλ μαθαίνει ότι ο Σερντάρ σχεδίασε το κόλπο. Στο μεταξύ ο Τεφό ξεφεύγει από τους απαγωγείς και συναντάει τη Σεμπνέμ. Ο Μερτ ζητάει από τον Εζέλ να μην πηγαίνει στο σπίτι τους για κάποιο διάστημα. 





Η Εσάν είναι θυμωμένη με τον Εζέλ γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της Μπαχάρ. Αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της. Ο Ραμίζ ζητάει από τον Τεφό να προστατέψει την Αζάτ, αλλά εκείνος θέλει να συνεχίσει μόνος. Ο Εζέλ δίνει πολλά χρήματα στη Σεμπνέμ και την απαλλάσσει από τα καθήκοντά της.






Στη συνέχεια συναντιέται με τον Τεμούζ και το πρωτοπαλίκαρο του Κενάν, τον Καγιά, ο οποίος του λέει ότι ο Ραμίζ κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Ο Ραμίζ λέει στον Εζέλ ότι η Αζάτ κινδυνεύει και του ζητά να την πάει στο εξωτερικό. Σε μια ένοπλη σύγκρουση, ο Εζέλ σκοτώνει τους άντρες του Κενάν εκτός από το πρωτοπαλίκαρό του, τον Καγιά. Ο Τεμούζ σκοπεύει να σκοτώσει την Αζάτ, όταν εμφανίζεται ο Αλί.





Ο Ραμίζ, ο Εζέλ, ο Τεφό και ο Αλί είναι μαζί κι αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο Τζεγκίζ μαθαίνει την ταυτότητα του Εζέλ. Ο Ραμίζ δίνει ένα μαχαίρι στον Καγιά και του λέει να επιτεθεί. Η Εσάν πηγαίνει στο πλευρό του Κενάν…