Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ, ΑΧΑΪΑ: Θρασύτατη ληστεία σε βάρος 94χρονης!



Συνελήφθησαν, χθες (7-10-2011) στην Κάτω Αχαΐα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 45 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για ...
ληστεία σε βάρος 94χρονης ημεδαπής.


Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί χθες το μεσημέρι εισήλθαν στην οικία της 94χρονης στα Νιφοραίικα Αχαΐας και με τη χρήση σωματικής βίας της πήραν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Η πράξη έγινε αντιληπτή από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του 45χρονου δράστη.

Οι Αστυνομικοί ενεργώντας αστυνομικές αναζητήσεις εντόπισαν το ίδιο απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή με το όχημά, καταδιώχθηκε από τους Αστυνομικούς για δύο χιλιόμετρα περίπου, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κατά τη σύλληψή του ο 29χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους Αστυνομικούς, προκαλώντας τους απλές σωματικές βλάβες και φθορές στα ρούχα τους.

Το πορτοφόλι και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ βρέθηκαν και θα αποδοθούν στην 94χρονη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: patranews.gr