Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το Facebook επανασυνδέει μάνα και γιο μετά από 12 χρόνια!!


Το Facebook επανασυνδέει μάνα και γιο μετά από 12 χρόνια!
Ένα αγόρι το οποίο είχε απαχθεί όταν ήταν μόλις 5 ετών, ξαναβρήκε την Κυριακή τη μητέρα του έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια χάρη στο Facebook.
To 1999 η ...
Kattia Liebers ήταν στα «μαχαίρια» με τον σύζυγό της για την κηδεμονία του παιδιού, πίσω στην πατρίδα της την Κόστα Ρίκα. Και όταν ο άντρας της έφυγε από τη χώρα της έκλεψε ένα κομμάτι από τη ζωή της, δήλωσε η ίδια στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
«Μου είπε πως θα πάρει τον γιο μου μακριά από εμένα. Πως θα με καταστρέψει. Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να φάω ούτε να κοιμηθώ», ανέφερε στην εξομολόγησή της στον Chris O'Connell η τραγική μητέρα.
Δώδεκα χρόνια μετά, η αναμονή έλαβε τέλος και η ζωή της άλλαξε και πάλι, αυτή τη φορά προς το καλύτερο. «Γεια, μήπως είσαι η Kattia;», έλεγε το αναπάντεχο μήνυμα στο Facebook. «Ποιος είσαι;», ήταν η απάντηση της μητέρας. «Είμαι ο Jared Liebers», ανταπάντησε ο μικρός γεμίζοντας την Kattia με χαρά.
Ο 17χρονος πλέον Jared ζούσε με τον πατέρα του στο Ισραήλ. Την Κυριακή επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και ξαναβρήκε τη μαμά του.

Πηγή: MediaGate.gr