Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: ΑΕΚ vs Άρης σήμερα!

Ενώ το κυριακάτικο ντέρμι της Τούμπας δεσπόζει του προγράμματος της 21ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ, από τα τρία ματς του «ορεκτικού» του Σαββάτου ξεχωρίζει αναμφίβολα η σπουδαία αναμέτρηση του ΟΑΚΑ (19.30, Νοva 2) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον  Άρη.
Η ΑΕΚ ουσιαστικά παλεύουν για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, όπου θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ ο Άρης να βρει τον καλό του εαυτό, μήπως και καταφέρει κι αυτός να μπει σε ευρωπαϊκή τροχιά.
Την Κυριακή

Στην κατάμεση Τούμπα (19.30, Νοva 1) στρέφεται το ενδιαφέρον της Κυριακής, στο «κυρίως πιάτο» της 21ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ. Ο ΠΑΟΚ, με άλλον αέρα μετά την πρόκρισή του στο Κύπελλο σε βάρος του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας, αν θέλει να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες του για τον τίτλο.
Όσον αφορά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στον στόχο της επιστροφής στους τίτλους. Κόντρα στην Ξάνθη (17.15, ΝΕΤ), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το φετινό απόλυτο που έχουν στο Καραϊσκάκη και να αυξήσουν, ει δυνατόν (με… λίγη βοήθεια από τον ΠΑΟΚ) τη βαθμολογική διαφορά από τους «πράσινους».



Share/Bookmark