Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ «καρφώνει» Βενιζέλο!

Σε τηλεγράφημά του, με ημερομηνία 25 Αυγούστου, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε την είδηση ότι το ΔΝΤ θα «είναι σε θέση να προχωρήσει στην εκταμίευση του νέου δανείου για την Ελλάδα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, David Hawley.
Σύμφωνα με τον κ. David Hawley, η τρόικα θα ...
επισκεπτόταν την Ελλάδα για τις τελικές διαπραγματεύσεις και θα ολοκλήρωνε την πέμπτη αξιολόγηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας στις 5 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, σήμερα! Σύμφωνα με το Reuters, δηλαδή, οι συνομιλίες θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί (προφανώς) την Παρασκευή και να οριστικοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδινε τη συνέντευξη της Παρασκευής για να διαψεύσει τα περί διακοπής στις συνομιλίες, η τρόικα εξέδωσε μία ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «προσωρινά αποχωρήσαμε από την Αθήνα για να επιτρέψουμε στις αρχές να ολοκληρώσουμε την τεχνική εργασία, μεταξύ άλλων, που σχετίζεται με τον προϋπολογισμό του 2012 και με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη».
Μία ακόμη απόδειξη ότι η «διακοπή» στις συνομιλίες δεν ήταν προγραμματισμένη, όπως υποστηρίζει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά «έκτακτη»
 Πηγή: PrionoKordela.gr