Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ: Σοκ! Υπέστη ρήξη χιαστού !


Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης, που με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην εθνική μας ομάδα κόντρα στο Ισραήλ, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό που υπέστη, κάνουν λόγο για μερική ρήξη χιαστών!


Όπως είναι φυσικό, το σοκ είναι μεγάλο τόσο για τον ...
ίδιο τον Νίνη όσο και για την εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκού, που θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του, σε μια περίοδο που έδειχνε αρκετά ανεβασμένος (για τους πράσινους μάλιστα είναι ο δεύτερος παίχτης που χάνουν λόγω χιαστών, μετά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο).


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως μετά τον αγώνα, οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν αρκετά αισιόδοξες, αλλά τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης (τουλάχιστον τρεις).


Ο Νίνης βέβαια θα αποκλειστεί από την αποστολή της εθνικής, ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του τραυματισμού, καθώς δεν αποκλείεται η ρήξη των χιαστών να είναι και ολική! Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.


Πηγή:sportculture.gr