Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΛΛΑΣ, Αίγιο: "Επικίνδυνη και αναξιόπιστη η διοίκηση του Παναιγιαλείου!"!


Λάβρος για τους Γιάννη και Δημήτρη Παπαπέτρου και Δημήτρη Μπαλαφούτη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής στους αθλητικούς συντάκτες των τοπικών ΜΜΕ το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΠ Παναιγιάλειος κ. Αντώνης Ρέλλας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε τους τρεις "κινούντες τα νήματα" ως επικίνδυνους, αναξιόπιστους και ...
αφερέγγυους για το μέλλον της ομάδας. Μάλιστα, ο κ. Ρέλλας επιτέθηκε με δριμύ τρόπο στη διοίκηση, λέγοντας πως είναι "αόρατη" γιατί τα πρόσωπα δεν εμφανίζονται πουθενά ως επίσημα μέλη του Δ.Σ. -μη έχοντας δικαίωμα και νομική υπόσταση, όπως ο ίδιος τόνισε- αλλά παρ'όλα αυτά κινούν τα νήματα της ομάδας, οδηγώντας τη στο γκρεμό.

Ο κ. Ρέλλας, στη συνέντευξή του που δόθηκε στο ξενοδοχείο Plaza στα Σελιανίτικα, υπενθύμισε πως ο ίδιος είναι ο μόνος που "δικαιούται δια να ομιλεί" για τον Παναιγιάλειο, καθώς ο κ. Γιώργος Παπαπέτρου ως πρόεδρος του ΤΑΠ Παναιγιάλειος έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε διετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα και είσοδο σε αγωνιστικούς χώρους (απόφαση που βεβαίως εκκρεμοδικεί στην αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ), ενώ το έτερο μέλος κ. Στασινός Στασινόπουλος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο Αίγιο.

"Με τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία "δεν πληρώνω" που λειτουργεί ο αόρατος μεγαλομέτοχος, οι κύριοι αυτοί κατάφεραν μέσα σε ενάμιση χρόνο να φέρουν τον Παναιγιάλειο σε κατάσταση διάλυσης, σφίγγοντάς του μια γερή θηλιά στο λαιμό" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας, ο οποίος προανήγγειλε την εκ μέρους του πρωτοβουλία για να οδηγήσει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση πολύ σύντομα.
  "Περιμένω, όπως όλοι μας, την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που μαθαίνουμε πως θα βγει το μεσημέρι της Δευτέρας και από Τρίτη θα ειπωθούν και θα γίνουν κι άλλα πολλά" σημείωσε με νόημα ο κ. Ρέλλας.

Πηγή: Filodimos.gr