Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ : Μπαμπάς από μέρα σε μέρα!!


Απ΄τα πιο όμορφα πρόσωπα της τηλεόρασης και απ΄τα πιο αγαπητά παιδιά του χώρου, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, γεμάτος, χιούμορ, αστείρευτη ενέργεια και ζωντάνια αναμένει με μεγάλη αγωνία τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Και επειδή τα ...έξοδα θα αυξηθούν,  προετοιμάζει και το καινούργιο του επιχειρηματικό εγχείρημα…


Μέσα σ΄όλο αυτά τα τρεχάματα  βρήκε λίγο χρόνο ο Κωνσταντίνος και μας μίλησε.

«Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνω μπαμπάς, το πολύ μέχρι την 1 Οκτώβρη…είναι περίεργο το συναίσθημα και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που πρόκειται να ζήσουμε η Εβελίνα και εγώ»

Όσο για το μωρό; «Είναι αγόρι, θα του δώσουμε το όνομα Αλέξανδρος και έχω να σου πω πως το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό!»

Αλέξανδρε, σε περιμένουμε…!!


Ο -κατά κοινή ομολογία των γυναικών- κούκλος παρουσιαστής, τολμάει, εν μέσω κρίσης, και επεκτείνει και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

«Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε συνεχές τρέξιμο! Μετά την επιτυχία του King’s Café στην Καλλιθέα προετοιμάζω τη δεύτερη επιχειρηματική μου κίνηση…
Το King’s bar θα βρίσκεται και αυτό στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην Αγία Ελεούσα.»

Το νέο αυτό μπαρ του Κωνσταντίνου θα είναι ένας όμορφος χώρος ο οποίος από τις 12 Οκτωβρίου θα περιμένει τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής και όχι μόνο να διασκεδάσουν.

«Στο μπαρ θα διοργανώνουμε ωραίες βραδιές με καλλιτέχνες, φίλους από τα παλιά, οι οποίοι θα τραγουδούν ζωντανά!».

Γνωστός για τις εμφανίσεις του ως DJ σε μαγαζιά της Ελλάδας και της Κύπρου είναι δυνατόν να μην παίξει μουσική και στο δικό του μαγαζί;

«Εννοείται πως θα βρίσκομαι κάποιες μέρες πίσω από τα decks!

Είναι δυνατόν να μην θέλω να κάνω κάτι που μ’ αρέσει τόσο πολύ σε ένα μαγαζί στο οποίο αφιερώνω τόσο χρόνο και το αγαπώ;»
αναρωτιέται.
Με το καλό ο γιος Κωνσταντίνε και ελπίζουμε να μη σας ξενυχτάει πολύ!


Πηγή: ladynews.gr