Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Βούτυρο στα λίγα ψωμιά της κυβέρνησης οι αντιδράσεις της ΔΑΠ...αν και δικαιολογημένες"!!!


"Βούτυρο στα λίγα ψωμιά της κυβέρνησης οι αντιδράσεις της ΔΑΠ...αν και δικαιολογημένες"!
"ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ"...ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΑΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
Με αφορμή  τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους της Φοιτητικής Παράταξης "ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" και της "ΟΝΝΕΔ"  η συναινετική στάση της ΝΔ στο επίμαχο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, έχει αποδείξει έμπρακτα πως στηρίζει και στηρίζεται στη νεολαία της, ελπίζει δε απ' αυτήν να επέλθει η ανάκαμψη στο κόμμα, στην παιδεία και στην κοινωνία γενικότερα. Πράγματι η ...
τελική στάση της ΝΔ για το Νομοσχέδιο "Διαμαντοπούλου" έναντι της αρχικής, εξέπληξε και προβλημάτισε τη ΔΑΠ όπως κι όλους μας...δυσάρεστα  ως μη αναμενόμενη, εν μέσω σκληρής κόντρας κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σε όλα τα μέτωπα και προ της επιτακτικής ανάγκης διενέργειας εκλογών.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η ΝΔ και ο Αρχηγός της διαπραγματεύτηκαν γόνιμα...και δεν παραδόθηκαν συναινετικά!
Η κίνηση του Αντώνη Σαμαρά - που έχει ζητήσει από μας να του "έχουμε εμπιστοσύνη", θα αποδειχθεί σύντομα ως άκρως πολιτική και ωφέλιμη για την παράταξη και τον κόσμο της, που λανθασμένα  "διαβάζεται" στην πρώτη της ανάγνωση και ερμηνεία, αλλά κάτι πολύ σημαντικό σε επίπεδο "σημείων της πολιτικής σκακιέρας" υποκρύπτει!
Επιπλέον, όσα το νομοσχέδιο  δεν καλύπτει και βρίσκει ενάντια την φοιτητική μας παράταξη, γίνονται απόλυτα κατανοητά από τη ΝΔ και θα διορθωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αμέσως μόλις η ΝΔ επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας, με όραμα για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους νέους.
Οι δημόσιες λεκτικές αντιδράσεις σε ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ είναι μεν δικαιολογημένες λόγω του - κατά κάποιον τρόπο- αιφνιδιασμού, πλην όμως σε μία κρίσιμη -πολιτικά- χρονική συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία και την απαλλαγή της χώρας από την Κυβέρνηση των καταστροφικών μνημονίων, αποτελούν (και λόγω της τρισδιάστατης έκτασής τους από τα Μ.Μ.Ε) βούτυρο στα λίγα ψωμιά που έχει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
Με τον αναμφισβήτητο δυναμισμό της ΔΑΠ, που θα προχωρήσει με προτάσεις, δράση κι επιτυχίες πρωτοπόρα, αλλά  και τον ουσιαστικό λόγο του ηγέτη μας Αντώνη Σαμαρά, όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο, με υπομονή, αυτοσυγκράτηση, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα. Σήμερα και πάντα προέχει το καλό της χώρας"!