Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα καλύτερα του Fimotro μέχρι στιγμής: 1) Μίκης Θεοδωράκης: Εισηγούνται στο Σαμαρά να του προτείνει τη πρώτη θέση στο Επικρατείας, 3) Βαγγέλης Βενιζέλος: Απωθημένο η μάσα!!


1)

Αφού δεν γράφτηκε σε καμία Κυριακάτικη εφημερίδα, θα το γράψουμε εμείς. Πριν μαθευτεί από άλλους και το παρουσιάσουν ως δικό τους ρεπορτάζ. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Α. Σαμαράς και ο Μ. Θεοδωράκης έχουν συχνή επικοινωνία. Τηλεφωνική επικοινωνία για τις... εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό. 

Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στενοί συνεργάτες του Α. Σαμαρά έχουν προτείνει στον πρόεδρο της Ν.Δ. να προτείνει στον Μίκη Θεοδωράκη την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δεν έχουμε μάθει τι έχει απαντήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. Είναι πολύ πιθανό όμως να πει "ναι"...

2)
ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Την κακιά συνήθεια του υπερβολικού φαγητού δεν μπορεί να την κόψει ακόμα ο Βενιζέλος. Άνθρωπος του Fimotro, τον εντόπισε χθες αργά το βράδυ μαζί με την σύζυγό του, να τρώει ακατάπαυστα μπριζόλες στο θέρετρο του Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα. Το έχει απωθημένο από τότε που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Σήμερα βέβαια, πηγαίνει εκεί όχι μόνο για το καλό φαγητό. Πηγαίνει γιατί ξέρει ότι θα φάει το καταπέτασμα χωρίς να τον αποδοκιμάσει κανένας!...

Πηγή: Fimotro