Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Σεξουαλική παρενόχληση στο Γ' ΣΣ":Τι λένε για τη καταγγέλουσα όσοι μίλησαν μαζί της;


Σήμερα ξεκινά η ΕΔΕ για να διερευνηθεί σε βάθος η καταγγελία γυναίκας στρατιωτικού για σεξουαλική παρενόχληση της ίδιας αλλά και τεσσάρων άλλων γυναικών στο Γ΄ΣΣ.

Η εντολή για έρευνα σε βάθος αλλά και ολοκλήρωσή της γρήγορα -μέσα σε μία εβδομάδα- δόθηκε από την ηγεσία του ΥΕΘΑ,ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Αν οι καταγγελίες της γυναίκας επαληθευτούν θα υπάρξουν ... βαρύτατες κυρώσεις όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αξιωματικό ,αλλά και για όσους ανωτέρους του είχαν ενημερωθεί κατά καιρούς ότι “κάτι τρέχει” και δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία.

Με την καταγγέλουσα έγιναν ήδη τηλεφωνικές επικοινωνίες από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του ΥΕΘΑ. Η εντύπωση που αποκόμισαν είναι ότι πρόκειται “ για συγκροτημένο άτομο”. Η επισήμανση αυτή γίνεται,γιατί ήδη έχει αρχίσει μία προσπάθεια “αποδόμησης” της προσωπικότητας της καταγγέλουσας. Τα όσα τώρα καταγγέλει κάποιοι επιχείρησαν να τα αποδώσουν στη δυσαρέσκειά της για κάποια μετακίνηση που υπέστη στην υπηρεσία της. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ως συμπέρασμα από τις επαφές που έγιναν μαζί της.

Πάντως για να “δεθεί” με στοιχεία η υπόθεση θα πρέπει να παρουσιαστούν αντράνταχτα στοιχεία ή να μιλήσουν και κάποιες από τις υπόλοιπες γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν παρενοχληθεί από αξιωματικό.

Μέγα θέμα βέβαια υπάρχει και με το θέμα της βιντεοσκόπησης των συνατήσεων που φέρεται να είχε ο αξιωματικός με τις υφισταμένες του. Το υλικό των βιντεοσκοπήσεων φέρεται να το χρησιμοποιούσε εκβιαστικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ:ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ Γ'ΣΣ


"ΣΕΞ ΠΗΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ"!


ΕΝΤΟΛΗ ΥΕΘΑ:ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Πηγή: OnAlert.gr