Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΙΓιΑΛΕΙΑ: Διαρρήξεις σε σπίτι και καταστήματα και σύλληψη νεαρών Ρομά!


Μπόλικη… δουλειά είχαν σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Αιγιάλειας, με το…μενού να περιλαμβάνει διαρρήξεις σε σπίτι και καταστήματα, αλλά και σύλληψη νεαρών Ρομά.
Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ στις 11.30μ.μ., στα Ζαχλωρίτικα, δύο Ρομά, ηλικίας 14 και 20 ετών, προσπάθησαν να αφαιρέσουν ράγες από τη....
σιδηροδρομική γραμμή, με σκοπό να τις μεταφέρουν σε ένα φορτηγάκι με γερανό που είχαν μαζί τους, αλλά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, από άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, που περιπολούσαν στην περιοχή. 
Όσον αφορά τις διαρρήξεις, σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες εισήλθαν, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία στις Νεραντζιές Αιγίου και αφαίρεσαν περίπου 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα, ένα lap top, ένα κινητό τηλέφωνο, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μερικά κοσμήματα. 
Τέλος, επίσης σήμερα τα ξημερώματα και μεταξύ 4 με 5 το πρωί, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Νικ. Σολιώτη στο Αίγιο, αφαιρώντας το συρτάρι του ταμείου, ενώ με τον ίδιο τρόπο(σπάζοντας το τζάμι δηλαδή), άγνωστοι-πιθανόν να έιναι και οι ίδιοι δράστες- «χτύπησαν» και σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Ροκάς, απ’ όπου αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή.
 Δημήτρης Ζωιτσούδης