Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θα παρατήσει η Σενκλέρ τον Στρος Καν;

Μετά από όλα αυτά που έχει υπομείνει η σύζυγος του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σενκλέρ, δεν είναι λογικό να αισθάνεται "κουρασμένη, μπερδεμένη, πληγωμένη";

Με αυτά τα λόγια, το ... περιβάλλον της Αν Σενκλέρ, φέρεται να περιγράφει την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η επί 20ετία σύζυγος του Στρος Καν.

Πριν από λίγες ημέρες, η Σενκλέρ έφυγε από το διαμέρισμα στο Μανχάταν, όπου ο Στρος Καν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, για να συναντηθεί με τον οικογενειακό δικηγόρο στο Παρίσι.

Γαλλικά περιοδικά lifestyle κάνουν λόγο για μία γυναίκα "βαθύτατα πληγωμένη" και δημοσιεύματα εκτιμούν ότι "γρήγορα θα καταρρεύσει", δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πλέον παρελθόν η εικόνα της θαρραλέας συζύγου, η οποία στέκεται στο πλευρό του άνδρα της, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού.

Παράλληλα, η Σενκλέρ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μάρτυρες υπεράσπισης του Στρος Καν,καθώς την επομένη της σύλληψής του δήλωσε ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα του καταμαρτυρούν, ενώ με τα δικά της χρήματα πληρώνονται και οι δύο διάσημοι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι Γάλλοι την βλέπουν σαν μία σύγχρονη ηρωίδα”, έγραψε η Figaro.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Αν Σενκλέρ "θα καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να τον σώσει και στη συνέχεια θα φύγει."


Πηγή: Cosmo.gr