Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Λαχτάρα από φίδι που εμφανίστηκε στο κέντρο της πόλης Χθές λίγο μετά τις 6 το απόγευμα!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν καταστηματάρχες και περαστικοί στην οδό Κλεομένους Οικονόμου στο Αίγιο, από την εμφάνιση ενός φιδιού, που βρέθηκε καταμεσής στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το ...
 www.aigialeianews.gr

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ώρα που αρχίζουν να ανοίγουν σιγά- σιγά τα καταστήματα της πόλης, με αρκετό κόσμο να απολαμβάνει αμέριμνα τον καφέ του στην Τρίγωνη Πλατεία(περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό), κάποιοι άλλοι πολίτες να περιμένουν στην στάση του αστικού ΚΤΕΛ για να έρθει το λεωφορείο και  αρκετό επίσης κόσμο να διέρχεται αφού σε λίγο θα άνοιγαν και τα μαγαζιά.

Ξαφνικά, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο www.aigialeianews.gr, από το.πουθενά, εμφανίστηκε στο κέντρο του δρόμου(μεταξύ Τρίγωνης Πλατείας και στάσης του αστικού ΚΤΕΛ), ένα φίδι 1,5 μέτρου σχεδόν, που άρχιζε να...κόβει βόλτες. Ακολούθησε ένας. μικρός πανικός, με κάποιες κυρίες να βάζουν τις φωνές και τους γύρω καταστηματάρχες, να.πετάγονται έξω αμέσως για να δουν τι συμβαίνει, ενώ η εμφάνιση του φιδιού, προκάλεσε και μια μίνι κυκλοφοριακή συμφόρηση! 

Τελικά κάποιος οδηγός κατάφερε με το αυτοκίνητο του να πατήσει το φίδι(ήταν δενδρογαλιά), το οποίο αποτελείωσε με ένα ξύλο ιδιοκτήτης περιπτέρου! 

Όσο για το πώς εμφανίστηκε το φίδι στο κέντρο της πόλης; Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημείο, λίγο πριν την εμφάνιση του φιδιού, περνούσε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο φρέναρε απότομα. Πιθανόν το ερπετό να είχε ανέβει στην καρότσα, χωρίς να το αντιληφθεί ο οδηγός του και με το φρενάρισμα.προσγειώθηκε στο κέντρο του Αιγίου!


Δημήτρης Ζωιτσούδης
Πηγή: aigialeianews.gr