Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δίστασε ο Παπανδρέου - Το "μπαλάκι" στην αστυνομία - Κανονικά τα play off!

Στη σύσκεψη που έγινε στη Βουλή, μεταξύ του πρωθυπουργού και των συναρμόδιων υπουργών, αποφασίστηκε, καταρχήν, να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά πριν από κάθε παιχνίδι θα εξετάζει η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς για το αν και κατά πόσον είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.



Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο-τελεσίγραφο στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα, για ν' αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Αν δεν ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα κατά της διαφθοράς και της βίας, τότε η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ...
κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ!
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα ζητήματα, ειδικά μετά τα θλιβερά γεγονότα που στιγμάτισαν τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, και αποφασίστηκε να ληφθούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση των νοσηρών αυτών φαινόμενων. 
Ο πρωθυπουργός,  υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και ν' αντιμετωπίσει αποφασιστικά τα όσα το «στοιχειώνουν» τα τελευταία χρόνια και το έχουν καταδικάσει στη στασιμότητα και την ανυποληψία.

«Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο να εναρμονιστεί με το δίκαιο της ΟΥΕΦΑ. Αν αυτό δεν γίνει, δεν αποκλείεται να τεθούμε ως ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός πλαισίου ΟΥΕΦΑ» ειπώθηκε δια στόματος Παύλου Γερουλάνου.
Η Πολιτεία θα περιμένει στις 3 Ιουνίου που θα γίνει η γενική συνέλευση της ΕΠΟ να εναρμονιστεί το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΠΟ με αυτό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμα και για αποχώρηση απο τα ευρωπαϊκά κύπελλα.



Πηγή: Blog.gr
Share