Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ποια παρουσιάστρια θεωρείται "μαυρόγατα"; Πάει το μυαλό σας;


Τρίβουν τα χέρια τους στο ειδησεογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1 με τη μετάθεση της ...
 Ευγενίας Μανωλίδου στο «10 με 1 μαζί» καθώς από τη μέρα που εγκατέλειψε την απογευματινή ζώνη το δελτίο έχει πάρει τα πάνω του.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατάλαβαν πως μέχρι τώρα τις ευθύνες για τα χαμηλά νούμερα, τις απέδιδαν σε λάθος πρόσωπα, ενώ στην ουσία αυτό που έφταιγε ήταν το κακό lead in που εισέπρατταν από τη Μανωλίδου και όχι μόνο.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού βλέποντας την άνοδο μετά την αποχώρηση της ακούστηκε να λέει πως τελικά αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά ήταν η αρνητική αύρα της, η οποία ήταν καταστροφική τόσο για τη δική της εκπομπή όσο και για ότι την ακολουθούσε, βρίσκοντας αρκετούς σύμφωνούς αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η παρουσιάστρια έχει ένα μοναδικό χάρισμα να αναγκάζει τον άλλο σε ζάπινγκ, λόγω ενέργειας.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο της  κατσικοπόδαρης που την ακολουθεί τελευταία καθώς η παρουσία της πέρα από χαμηλή τηλεθέαση έφερνε και ανεξήγητες εντάσεις αναμεταξύ των συνεργατών της δημιουργώντας ένα άκρως αρνητικό κλίμα.

Και για κάποιους δεν αποτελεί καθόλου σύμπτωση το γεγονός ότι από τότε που έκανε την εμφάνιση της στο πρωινό, η γκρίνια και οι φαγωμάρες έχουν τον πρώτο λόγο. Τόσο που γυναίκα της παρέας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους Καραμεροχαριτάτους λέγοντας πως τελικά η Μανωλίδου δουλεύει για τον ανταγωνισμό.

Η ίδια πάντως κλείνοντας τα αυτιά στις κακίες πιστεύει πως τα διαπιστευτήρια της τα έχει δείξει με τα μέχρι τώρα νούμερα της επιμένοντας πως η ευθύνη της αποτυχίας στον ΑΝΤ1 δεν έχει να κάνει προσωπικά με την ίδια αλλά με λάθος επιλογές των υπευθύνων, οι οποίοι πιθανό καλλιεργούν κακοήθειες για να αποποιηθούν ευκολότερα τις συνέπειες των πράξεων τους.

Όπως και να έχει όμως ο Δόγκανος και οι γυναίκες του έφαγαν τη μαέστρο στη στροφή δίνοντας μια ανάσα αισιοδοξίας στο δελτίο που έχει αρχίσει να καθιερώνεται στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.





Πηγή: Στη Φόρα
Share