Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Χάσατε χθές το "Botrini's project"; - Μην ανησυχείτε! Δείτε το εδώ συνοπτικά σε βίντεο!

Στο 9ο επεισόδιο του Botrini's Project οι εκπαιδευόμενοι του Έκτορα κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τους συγγενείς και τους φίλους τους και έπρεπε να αποδείξουν στους δικούς τους ανθρώπους ότι έχουν μάθει να μαγειρεύουν!


Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σιγά σιγά και η πίεση στην κουζίνα είναι μεγάλη καθώς τα παιδιά δεν μπορούν να ... λειτουργήσουν σαν ομάδα.



Η επικοινωνία μεταξύ τους δεν είναι καλή και το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο. Ο Έκτορας Μποτρίνι απογοητεύτηκε από την κατάσταση πιστεύοντας πως οι συγγενείς και οι φίλοι των παιδιών δεν θα καταφέρουν να φάνε και έτσι έχασε πολλές φορές την ψυχραιμία του.
Ο εκνευρισμός κυριαρχεί και θα οδηγήσει κάποιους στα άκρα. 
Η συμπεριφορά και η συνέπεια κάποιων εκπαιδευόμενων κάνουν τον Έκτορα να αναλάβει το ρόλο του κακού προκειμένου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να λειτουργήσει το project του.
Οι εκπαιδευόμενοι στην κουζίνα ετοιμάζουν τα πιάτα του μενού.
Οι εκπαιδευόμενοι στην κουζίνα ετοιμάζουν τα πιάτα του μενού.
Ο Έκτορας με τους βοηθούς του και τον υπεύθυνο της δεξιωσης. 
Δείτε τι συνέβη με τον Παναγιώτη ο οποίος έπιασε δουλειά και έλειψε αρκετές ημέρες από τα μαθήματα της σχολής. Ο Έκτορας του τα έψαλε ένα χεράκι και του ζήτησε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Ποια είναι η άποψη των συμμαθητών του για αυτό;


Πηγή: Zappit.gr