Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αμαλιάδα: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος πατέρας που βίαζε την 12χρονη κόρη του - Δείτε το βίντεο!


Tην άμεση προφυλάκιση του 34χρονου Βούλγαρου βιαστή διέταξαν σήμερα ο εισαγγελέας και ο ανακριτής στην Αμαλιάδα, για την απίστευτη κτηνωδία με θύμα την 12χρονη... κόρη του δράστη! Η μάνα ξέσπασε σε λυγμούς ζητώντας ο δράστης να
... σαπίσει στη φυλακή.


Είναι η υπόθεση που έκανε τους πάντες χθες να ανατριχιάσουν. Όλα αυτά μετά την εξομολόγηση της ίδιας της 12χρονης, ότι έπεφτε θύμα βιασμού από τον πατέρα της. Ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας της μάνας, ανάγκαζε τον 9χρονο γιο του να... βιντεοσκοπεί τους βιασμούς!


Ο αρρωστημένος βιαστής ικανοποιούσε στο κορμάκι της ίδιας του της κόρης τα σεξουαλικά του πάθη εδώ και δύο χρόνια. Η μάνα και τα παιδιά μετακόμισαν στην Ανδραβίδα, ο 34χρονος εξαφανίστηκε από τη ζωή τους, αλλά ξαναγύρισε. Και μαζί του, επέστρεψε και ο εφιάλτης για την 12χρονη η οποία είπε τα πάντα στη μητέρα της κι εκείνη απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε το άτυχο κορίτσι διαπίστωσε ίχνη βιασμού στο κορμάκι του. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί για να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Share