Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Υποπτη η αποχώρηση του Χρανιώτη από το "Dancing With The Stars".Γιατί κατηγορούν τον ΑΝΤ1!


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Dancing With The Stars με την απρόσμενη αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη.
Ο ηθοποιός που θεωρήθηκε από πολλούς ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης μπορεί να εξέφρασε  αξιοπρεπώς την πικρία του, μη θέλοντας να δώσει διαστάσεις στο θέμα, λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του παιχνιδιού, όμως για πολλούς ο διωγμός του θεωρήθηκε όχι μόνο άδικος αλλά και ύποπτος.

Και μπορεί ο ΑΝΤ1 να επιμένει πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, όμως η καλή βαθμολογία που εισέπραξε ο ηθοποιός από την κριτική επιτροπή,  σε αντίθεση με αυτή κάποιων άλλων συνηγορούσε για την ...
παραμονή του.
Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που έκαναν λόγο όχι μόνο για αδικία αλλά και για αλλοιωμένα αποτελέσματα με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων.
Όπως ακούστηκε στα πηγαδάκια των παικτών ο Χρανιώτης ήταν το εξιλαστήριο θύμα αφού από τη μια πλήρωσε τη διαφωνία του Φωκά Ευαγγελινού με τη χορογράφο του, για την οποία όπως λέγεται ο Φωκάς είχε ασκήσει βέτο καθώς υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ τους και από την άλλη χρεώθηκε τη διεκδίκηση των χρημάτων του από το σίριαλ «Ονειροπαγίδα» του ΑΝΤ1, τα οποία η παραγωγή αρνείται εδώ και πολύ καιρό να καταβάλλει.

Ωστόσο η περίπτωση του ταλαντούχου στο χορό καλλιτέχνη έχει πυροδοτήσει την κατάσταση στα έσω του παιχνιδιού κάνοντας αρκετούς να απαιτούν από δω και στο εξής να ανακοινώνονται και τα ποσοστά ψηφοφορίας των τηλεθεατών, αφού πια υπάρχει η υποψία πως παίζουν με…πειραγμένα ζάρια.
Γεγονός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την παραγωγή η οποία δεν είχε προβλέψει πως από τα πρώτα κιόλας live θα αρχίσουν τα παρατράγουδα, οι αμφισβητήσεις και κυρίως τα πισώπλατα μαχαιρώματα των συμμετεχόντων.



Πηγή: Στη Φόρα
Share