Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αποκάλυψη Καρατζαφέρη ανάβει φωτιές - Δείτε το βίντεο!

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του Γ. Καρατζαφέρη ότι πρόσφατα, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης δέχθηκε στο σπίτι του τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

«Το μισό ΠΑΣΟΚ είναι εν δυνάμει κατηγορούμενο» είπε στον Ν. Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αμέσως μετά την ομιλία του στη Βουλή όπου ...

κάλεσε ανοιχτά τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει το εάν θα προχωρήσει στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 

«Στο ΚΥΣΕΑ ήταν το μισό ΠΑΣΟΚ. Θα γίνει προκαταρκτική;» ήταν το ερώτημα που έθεσε στον Γ. Παπανδρέου ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος όμως, όπως είπε, στον Realfm 97.8 δεν πήρε συγκεκριμένη απάντηση αλλά «κάτι αόριστα υπέρ της διαφάνειας». 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέμεινε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε βράδυ το σπίτι κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας. 

«Ας με διαψεύσουν. Δεν ξέρω αν ήταν κοινωνική εκδήλωση. Η περίοδος Σανιδά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο λαός βράζει γιατί θέλει δικαιοσύνη. Χρειάζονται αποφάσεις για να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα στην κοινωνία» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης. 

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., εισαγγελικές πηγές διέψευδαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση, με αντικείμενο την υπόθεση των υποβρυχίων.

Έλεγαν χαρακτηριστικά: "Αν είναι ποτε δυνατόν να γίνεται οποιαδήποτε ενημέρωση για κρίσιμες δικογραφίες ή για οποιαδήποτε άλλη δικογραφία, σε πολιτικά πρόσωπα".


Δείτε τι είπε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ για το σκάνδαλο των υποβρυχίων:






Πηγή: Real.gr
Share