Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οι έδρες μετράνε στην Ευρώπη!

 Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο ματς Ιντερ-Σαλκε, με την Ιντερ να προέρχεται απο την ήττα της συμπολίτισσας Μιλαν με 3-0 και ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα πρωτάθλημα και την Σαλκε ομοίως να χάνει με 2-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν. 


Στην Ευρώπη τώρα η Ιντερ πήρε την πρόκριση με ενα μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπάγερν με 2-3 ενω η Σαλκε με την νίκη στην έδρα της επι της Βαλένθια με 3-1. Και οι δυο ομάδες που σκοράρουν συχνά στην φάση των 8 όμως θα πρέπει να παίξουν λιγο πιο προσεκτικά. Σημαντικές απουσίες είναι αυτή του Λούσιο για τους γηπεδούχους ενω για τους φιλοξενούμενους οι Χουντελαρ και Μετσελντερ.Προβλέπεται sold-out. 2-3 goal και ασσος.

    Η Ρεαλ τώρα προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα απο την Χιχον στο πρωτάθλημα και το τέλος αυτού του ρεκορ του Ζοζε Μουρίνιο ο οποίος ήταν αήττητος απο το 2002 όταν ήταν προπονητής της Πόρτο. Η Τοτεναμ το σάββατο έφερε ισοπαλία στην έδρα της Γουϊγκαν, έχοντας 4 σερί ισοπαλίες στα 4 τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.  



Επιστροφές για την Ρεαλ αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τσαμπι Αλόνσο και Κακα ενω για την Τοτεναμ θα απουσιάσουν οι Γκαλας, Γουντγκεϊτ, Κινγκ, Χατον. Η Τοτεναμ θα προσπαθήσει να πάει για τον βαθμό στο Σαντιαγκο Μπερναμπεου,δύσκολα όμως θα αποφύγει την ήττα. Ασσος και πιθανότατα ασσος/ασσος

   Η Μπαρτσελόνα έκανε ενα βήμα παραπάνω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την νίκη της στο Ελ Μαδριγαλ επι της Βιγιαρεάλ και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Η Σακταρ τώρα προέρχεται απο το διπλό στην  έδρα της Μέταλουργκ Μαριούπολ με 1-3, αλλά δεν θα λέγαμε οτι πάει  να διεκδικήσει κάτι στην έδρα της Μπαρτσελόνα χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση των παίκτων της μόλις έμαθαν την κλήρωση (υπάρχει σχετικό βίντεο στο youtube)! 



Απουσίες για την Μπάρτσα αυτες των  Πουγιόλ και Αμπιντάλ με τον Μπουσκετς να προορίζεται στην άμυνα. Ακλόνητο φαβορί στην έδρα της η Μπαρτσελόνα και ενα απο τα φαβορί της διοργάνωσης ασσος/ασσος και over

 

Παναής
Πηγή: http://enpatrais.blogspot.com
Share