Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πάτρα: Κρίση στη νύχτα - άδειες οι πίστες!

Η κρίση στη διασκέδαση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στην Πάτρα, φαίνεται, όμως, ότι τους τελευταίους μήνες, η κατάσταση στη «νύχτα» πηγαίνει από το κακό... στο χειρότερο! 


«Η νύχτα πέθανε», λένε κάποιοι επιχειρηματίες! Αν συνυπολογίσουμε ότι τα πάντα στην αγορά είναι «αλυσίδα» εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα επαγγέλματα επηρεάζονται από την συγκεκριμένη κρίση.


Τρανό παράδειγμα της κατάστασης, όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την εμφάνιση του πάλαι ποτέ «βασιλιά της πίστας» Λευτέρη Πανταζή!

Σε παλαιότερες εμφανίσεις του δημοφιλούς Έλληνα ερμηνευτή... δεν έπεφτε καρφίτσα! Όμως αυτό που συνέβη στο «Αρείων Kozis Club» δεν είχε προηγούμενο! Ούτε τα τραπέζια γύρω από την πίστα δεν είχαν γεμίσει, ενώ στο μπαρ η εικόνα ήταν...

απελπιστική!

Ακόμη και οι ίδιοι οι θαμώνες... δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου είχαν προτιμήσει (γνωρίζοντας την κρίση) να κατεβάσουν την τιμή της φιάλης σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα (για τον Πανταζή). 


Κι όμως και πάλι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Λευτέρης Πανταζής μπορεί να μην είναι στα high του, αλλά έχει φανατικούς οπαδούς (ιδιαίτερα στην ηλικία 50 - 60), οι οποίοι πάντοτες έδιναν «βροντερό παρών» σε κάθε εμφάνισή του.


Κι όμως αποδεικνύεται πως η κρίση είναι τόσο μεγάλη που οι «φανατικοί» των μπουζουκιών προτιμούν να «φυλάξουν» τα χρήματά τους για κάποιο ακόμη μεγαλύτερο όνομα! Και ποιος δεν θυμάται τι είχε συμβεί στις εμφανίσεις των Αντώνη Ρέμου και Νατάσας Θεοδωρίδου





Πηγή: Dete.gr
Share