Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δράμα: Βροχή οι φόλες στο Νευροκόπι - 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη!

Δράμα: Βροχή οι φόλες στο Νευροκόπι - 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστηΆλλο ένα κρούσμα δηλητηρίασης αδέσποτων ενώ ο νέος νόμος όταν και αν θα εγκριθεί θα προβλέπει αυστηρά πρόστιμα. Αυτή τη φορά τα αθώα θύματα ήταν αδέσποτα στο Νευροκόπι Δράμας. Με πόνο και φόβο πέθαναν αφού πρώτα κάποιος φρόντισε να τα ταϊσει δηλητηριασμένη τροφή.
Όπως αναφέρει η Φιλοζωϊκή Δράμας, την Δευτέρα 11  Απριλίου 2011  άνοιξαν οι ουρανοί στο Κ. Νευροκόπι  και οι φολες επεφταν...

βροχή.

Αλαφιασμένοι  φιλόζωοι έτρεχαν να σώσουν ότι μπορούσαν.Αθώα πλάσματα που προσπαθούσαν να χορτάσουν την πείνα τους με τις φόλες ,που κάποιοι βάρβαροι τους πρόσφεραν για γεύμα .Κρυφά και ύπουλα στα ,τυλιγμένοι στα σκοτάδια της νύχτας .Και τα χαράματα μάζεψαν τα πτώματα με τα αυτοκίνητα τους για να μην αφήσουν ίχνη. Όμως κάποια τους πρόδωσαν .Κάποια βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν πριν προλάβουν να τα μαζέψουν. Ένα το γλίτωσαν  από την φόλα αλλά ακόμη κινδυνεύει. Είναι  μεγαλόσωμο  θηλυκό και στειρωμένο.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όπως έχουμε δημοσιεύσει και στο adespoto.gr. Αρχές Μαρτίου του 2011 σημειώθηκε και πάλι δηλητηρίαση αδέσποτων.
Τον τελευταίο καιρό έγινε αγαπημένη συνήθεια  κάποιων .Βάλθηκαν να εξαφανίσουν τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου .Οι  Ακρίτες του Νευροκοπίου θα έπρεπε να τα προσέχουν σαν τα μάτια τους ,γιατί ειδικά σε  αυτή την περιοχή τα χρειάζονται  περισσότερο  από οπουδήποτε αλλού. Αλλά  προφανώς  ο πολιτισμός εκεί αργεί να φτάσει .Και σίγουρα δεν φταίνε  οι χαμηλές θερμοκρασίες !

Η φιλοζωική Δράμας  έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες  ενέργειες και η υπόθεση θα φτάσει στην Δικαιοσύνη.

Και για τα στόματα που παραμένουν ερμητικά κλειστά  η Φιλοζωική προσφέρει το ποσό των χιλίων (1000) ευρώσε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για τον δράστη.


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Δράμα: Βροχή οι φόλες στο Νευροκόπι - 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη
Δράμα: Βροχή οι φόλες στο Νευροκόπι - 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη

Πηγή: Adespoto.gr

Share