Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός στο Mega για το "Master chef junior" - Τι φοβούνται οι υπεύθυνοι !


Προβληματισμένοι για το πώς θα προσαρμόσουν το «Μaster chef junior» στα ελληνικά δεδομένα εμφανίζονται οι άνθρωποι του Mega.
Ήδη οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν αρχίσει να μελετούν λεπτομερώς το ξένο κόνσεπτ εντοπίζοντας τα σημεία στα οποία χρειάζονται…
επεμβάσεις.
Ωστόσο, αυτό που πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του σταθμού είναι η ύπαρξη των γονιών στο στούντιο, αφού λόγω του μη εγκλεισμού τον λιλιπούτειων παικτών σε ένα σπίτι, αναγκαστικά θα πρέπει να τους συνοδεύουν στο χώρο των γυρισμάτων για όση ώρα απαιτείται.
Η συνύπαρξη των ενηλίκων αλλά και ο ανταγωνισμός που κατά συνέπεια θα προκύψει μεταξύ τους δημιουργεί το φόβο ότι μπορεί και να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι, αφού οι αντιδράσεις των παιδιών σίγουρα δε θα αφήσουν αδιάφορους τους κηδεμόνες τους.
Και δεν είναι λίγοι αυτοί που τρέμουν στην ιδέα των επεισοδίων ανάμεσα στους συνοδούς, οι οποίοι συν τοις άλλοις κουβαλούν και την ελληνική νοοτροπία ότι το παιδί τους είναι το καλύτερο και όποιος το αδικήσει…μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Γι’ αυτό και αναζητείται η φόρμουλα, ώστε το παρασκήνιο να μην κλέψει τη δόξα των συμμετεχόντων.
Άλλωστε, ο στόχος είναι να προβληθεί η προσπάθεια των μικρών επίδοξων chef και σε καμία περίπτωση οι ριάλιτι καταστάσεις που πιθανό να δημιουργήσουν στα παρασκήνια οι γονείς τους, και όπως αναφέρουν τα στελέχη του σταθμού, δε θα πρέπει να επιτραπεί σε τίποτα και σε κανέναν να αποπροσανατολίσει την κεντρική ιδέα του σόου.

Πηγή: Στη Φόρα

Share