Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νέο "πακέτο" από την Ηλεία!


Μέσα σε λίγες εβδομάδες ακόμα ένα επεισόδιο της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" του Alpha ασχολήθηκε με ιστορία που σχετίζεται με την Ηλεία
Μετά τον υιοθετημένο 39χρονο από το Πελόπιο που αναζήτησε τα αδέρφια του στην Πάτρα, ένας υιοθετημένος 25χρονος από...
... την Αθήνα, αναζήτησε πρωτίστως αν έχει άλλα αδέρφια. Και βρήκε τον μοναδικό αδερφό του αλλά και την βιολογική μητέρα του στον Πύργο Ηλείας.

Με βάση τις περιγραφές που έκανε η βιολογική μητέρα του, σε μικρή ηλικία η μητέρα της διατηρούσε σχέση με κάποιον άνδρα που η ίδια αντιπαθούσε και ο οποίος την έστειλε αναγκάστικα από τον Πύργο σε ίδρυμα στο Πάπαγου στην Αθήνα... Εκεί, όταν κάποια στιγμή λιποθύμησε, διαπιστώθηκε πως ήταν έξι μηνών έγκυος.

Τρεις μήνες μετά γέννησε κανονικά, αλλά επειδή ήταν ανήλικη της πήραν το παιδί, το οποίο φιλοξενήθηκε τους πρώτους μήνες της ζωής του στο βρεφοκομείο "Μητέρα". Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, προσπάθησε να βρει τρόπους να πάρει το παιδί και πάλι μαζί της κι έτσι επέστρεψε στον Πύργο για να πάρει την πολυπόθητη υπογραφή κηδεμόνα. Όταν γύρισε με τα απαραίτητα έγγραφα στην Αθήνα, στο "Μητέρα", το παιδί της είχε δοθεί προς υιοθεσία. Από τότε έχασε και τα ίχνη του.

Ο 25χρονος σήμερα Αργύρης είχε την τύχη να μεγαλώσει στην Κυψέλη με δύο πολύ καλούς ανάδοχους γονείς. Η επιθυμία του ήταν να συναντήσει για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα, να δει το πρόσωπό της και να την ευχαριστήσει για το «δώρο» της ζωής που του προσέφερε.

Αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο όμως, ήταν να μάθει αν έχει αδέρφια. Το βράδυ της Πέμπτης γνώρισε την βιολογική μητέρα του Ελένη Ψαριώτη και τον αδερφό του το Διονύση. Η συνάντηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού ο Αργύρης φάνηκε μπερδεμένος και προβληματισμένος, δηλώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν απαρνιέται τους ανάδοχους γονείς του, που του πρόσφεραν μια υπέροχη ζωή.



Πηγή: IliaTora.gr

Share