Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πότε θα προβάλλει η Nova τον Οσκαρικό ''Κυνόδοντα'';

Λίγες ώρες πριν από την απονομή των Όσκαρ στις 27 Φεβρουαρίου το nova cinema 2 θα προβάλλει τον ελληνικό "Κυνόδοντα''


Το συνδρομητικό κανάλι ξεκινά από αύριο να προβάλλει ταινίες που έχουν κερδίσει το αγαλματίδιο σε ειδική ζώνη, που θα κορυφωθεί με την απευθείας μετάδοση της κορυφαίας γιορτής, του αμερικάνικου και παγκόσμιου κινηματογράφου.



Ο Φεβρουάριος είναι πλέον μήνας των οσκαρ γι' αυτό και η Nova φροντίζει να φέρει στο κοινό 34 οσκαρικές ταινίες που έγραψαν ιστορία στην "Οσκαρική ζώνη" της Nova. Από τις 12 έως τις 28 Φεβρουαρίου, κάθε βράδυ από τις 21:00 στο Novacinema 2 απολαύστε αγαπημένες ταινίες που έχουν κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο ! Highlight θα είναι και η πρώτη προβολή του ''Κυνόδοντα'', ταινία που είναι υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.
Η Νοva θα μεταδώσει, επίσης, παλαιότερες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στον αγαπημένο θεσμό: "West Side Story" (Οσκαρ Β’ Ανδρικού: Τζορτζ Τσακίρης, 1962), "Ποτέ την Κυριακή" (Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού: Μ. Χατζιδάκης, Υποψήφια για Οσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου: Μ. Μερκούρη,  1961) και "Chariots of Fire" (Οσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης: Β. Παπαθανασίου, 1982).
Η Nova φέρνει στις οθόνες μας και τις μεγάλες ταινίες που απέσπασαν από ένα ή περισσότερα αγαλματίδια στον περσινό διαγωνισμό όπως την πολεμική περιπέτεια της Κάθριν Μπίγκελοου "The Hurt Locker" που απέσπασε 6 βραβεία και  την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας "Avatar" του Τζέιμς Κάμερον που απέσπασε 3 βραβεία.


Πηγή:Zappit.gr