Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έλλη Κοκκίνου: Παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη!


Την καλύτερη περίοδο της ζωής της ομολογεί στην Κατερίνα Στικούδη ότι περνάει η Έλλη Κοκκίνου, προσκεκλημένη στο «Mega Star» αυτό το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου (στις 12.50). Η μουσική εκπομπή του Mega δυο μέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτάζει με το δικό του τρόπο τον έρωτα.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια στη συνέντευξή της παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη και εξομολογείται ότι μετά το διαζύγιό της χρειαζόταν να ερωτευτεί. Δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ξυπνάει και κοιμάται με ένα χαμόγελο στα χείλη της. Επιπλέον, το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol II» του Alpha μιλάει για τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή αναγνωρίζοντας τη μεγάλη καριέρα της.

Στις υπόλοιπες εκπλήξεις της εκπομπής, ο Χρήστος Χολίδης ξαφνιάζει την Κατερίνα Στικούδη με την ερωτική εξομολόγηση που της κάνει και της αφιερώνει το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπώ». Την ίδια στιγμή, η Μαρία Μπεκατώρου κάνει έκπληξη στον καλό της φίλο!

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδημητράκης συναντάει τον Νίνο στα γυρίσματα του καινούριου του τραγουδιού «14 Φλεβάρη», το οποίο γράφτηκε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.





Πηγή:TvNea
Share/Bookmark