Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τρόμος στα καρναβαλικά στέκια – Ομάδα δέκα ατόμων από την Αθήνα εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο για να πουλήσει "προστασία"!

Για μία ακόμη χρονιά δε λείπουν από το Πατρινό Καρναβάλι και τα… παρατράγουδα, καθώς και πάλι φέτος έκαναν την εμφάνισή τους στα στέκια των γκρουπ, «μπράβοι» τόσο… εγχώριοι όσο και από την Αθήνα που προσπαθούν να 
πουλήσουν «προστασία».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του attack tv το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε στην Πάτρα από την πρωτεύουσα μία ομάδα δέκα ατόμων που πέρασε σχεδόν από τους περισσότερους χώρους στο κέντρο της πόλης, όπου έχουν τα στέκια τους τα καρναβαλικά γκρουπ.

Μάλιστα όπως καταγγέλλεται στο attack tv τουλάχιστον τα δυο από αυτά τα άτομα οπλοφορούσαν, δείχνοντας από την τσέπη το όπλο τους, στους υπευθύνους, λέγοντάς τους πως αν δεν τους δώσουν χρήματα, θα τους κάψουν το στέκι και δεν πρόκειται να έχουν «ήρεμο καρναβάλι» για φέτος.

Για το περιστατικό αρκετοί υπεύθυνοι πληρωμάτων ενημέρωσαν και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αλλά και τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι αντίστοιχο στην Πάτρα λίγες ημέρες προτού κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι.



Πηγή:AttackTv.gr