Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Στο μάτι του κυκλώνα ο Κ. Αγγελίδης!


Η έκκληση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο ΕΣΡ, να παρέμβει για να πάψουν να βγαίνουν στην τηλεόραση "αεράτοι", ώστε να μη γίνονται πρότυπα  άντρες που… κουνιούνται, τον έβαλε στο μάτι του κυκλώνα.

Πασίγνωστος παρουσιαστής μάλιστα ακούγοντας τις δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Αγγελίδης  μόλις έβαλε ταφόπλακα στην τηλεοπτική του καριέρα με τον ίδιο πρόθυμο να του καρφώσει το…σταυρό.

Αναφέροντας στο περιβάλλον του πως η ρατσιστική στάση του Κωνσταντίνου οφείλεται στο κόμπλεξ και την παράκρουση που του έχει δημιουργήσει η τηλεοπτική του ανυπαρξία ανέφερε πως οι βαρύγδουπες δηλώσεις εντυπωσιασμού στις οποίες προέβη θα τον καταστρέψουν αφού δεν είναι ο μοναδικός που τάσσεται κατά του.
Δε δίστασε να απειλήσει ακόμα και με καταγγελία στους συλλόγους ομοφυλοφίλων για να δώσουν στο νεαρό το μάθημα που του χρειάζεται, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ ορκίστηκε πως όπου κι αν τον πετύχει επαγγελματικά θα του κλείσει την πόρτα κατάμουτρα, για να μάθει να χτυπά ανθρώπους δίπλα στους οποίους αναδείχτηκε.

Ωστόσο ο παρουσιαστής που φημίζεται γενικά για την αδιαφορία του προς αυτά που γράφονται και ακούγονται ξάφνιασε με το μένος που παρουσίασε προς το πρόσωπο του Αγγελίδη.

Κάποιοι καλά γνωρίζοντες επιμένουν πως ο… θιγμένος κύριος έψαχνε αφορμή για να τα χώσει στον Κωνσταντίνο, λόγω επαγγελματικής κόντρας του παρελθόντος ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν τον παρουσιαστή να κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό ενός ανεκπλήρωτου έρωτα μαζί του.

Οι φήμες οργίαζαν από παλιά πως ο διάσημος άντρας γλυκοκοιτούσε το συμπαρουσιαστή του Αρναούτογλου από την εποχή του «Όμορφου κόσμου» αντιμετωπίζοντας όμως, όχι μόνο την άρνηση αλλά και την έντονη αντίδραση του.

Πάντως τα λόγια του Κωνσταντίνου φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει αρκετούς κυρίους της σόου μπιζ που απαιτούν από τον πετυχημένο D.J να επανορθώσει, κάτι που ο ίδιος δεν έχει λόγο να το κάνει καθώς εξέφρασε απλά αυτό που πιστεύει.