Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Διπλό «χτύπημα» σε τράπεζες στην Αχαΐα χθές-Δείτε το βίντεο!


Το χρονικό

13.50΄ Πάτρα:

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής τέσσερα άτομα φορώντας κράνη και κρατώντας τα δύο όπλα και τα άλλα δύο καλάσνικοφ εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στο Πάρκο της Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Απείλησαν τόσο τους υπαλλήλους που βρίσκονταν στο εσωτερικό της τράπεζας όσο και τους πελάτες, και άρπαξαν μόλις το ποσό των 2.500 περίπου ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να περιμένουν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου που θα αργούσε λόγω της χρονοκαθυστέρησης.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, με τις οποίες και έφθασαν, και εξαφανίστηκαν. Οι μηχανές με τις οποίες διέφυγαν εντοπίστηκαν μετά από λίγη ώρα από την αστυνομία στο πίσω πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίον, με τους δράστες όπως εικάζεται να έχουν φύγει με άλλα οχήματα.

14.15΄ Αίγιο:

Μετά από περίπου είκοσι λεπτά δύο άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο του Αιγίου, στη συμβολή των οδών Κλεομένους Οικονόμου και Μητροπόλεως. Οι δράστες, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη, με βαριοπούλα μπήκαν στο εσωτερικό και από εκεί άρπαξαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα τζιπ.


Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι αστυνομικές αρχές, οι δύο σημερινές ληστείες να συνδέονται η μία με την άλλη, καθώς η διαφορά χρόνου που σημειώθηκαν συνάδει στο ότι προλάβαιναν να φύγουν τα δύο από τα άτομα από το Ρίο και να φθάσουν στο Αίγιο.
Επιπλέον εξετάζεται η πιθανότητα η ληστεία στο Αίγιο με τη βαριοπούλα να έγινε από τα ίδια άτομα που λήστεψαν την περασμένη εβδομάδα την Εθνική Τράπεζα στην οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα με τη λεία μαμούθ των 500.000 ευρώ.
Πάντως υπό διερεύνηση είναι όλες οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθεταν και οι δύο τράπεζες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή:AttackTv.gr

Share/Bookmark