Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστή κυρία της showbiz κατέφυγε σε μάγισσα για να τιμωρήσει γνωστό επιχειρηματία και πρώην σύντροφό της!


Σε μάγισσα των δυτικών προαστίων κατέφυγε γνωστή κυρία της σόου μπιζ για να τιμωρήσει  γνωστό επιχειρηματία.
Η γυναίκα τον θεωρεί υπαίτιο για το χωρισμό της από δημοφιλή τραγουδιστή και αποφάσισε να πάρει με μάγια την εκδίκηση της.
Όταν ο καλλιτέχνης γνώρισε τον επιχειρηματία συνδεόταν ήδη μαζί της. Εκείνη κορίτσι του σπιτιού τότε, θεωρήθηκε λίγη, αλλά και… φρένο στις φιλοδοξίες του καλλιτέχνη, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια δέχθηκε πλύση εγκεφάλου από τον επιχειρηματία για να την εγκαταλείψει.


Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί κι εκείνη με τα καλλιτεχνικά για να τον διεκδικήσει πλέον  επάξια. Όμως και πάλι βρήκε μπροστά της εκείνο τον άντρα.
Τότε ορκίστηκε εκδίκηση για τον πόνο που ένιωσε χάνοντας το μοναδικό άντρα που αγάπησε.
Βλέποντας μάλιστα, πως παρά τις προσπάθειες της ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραγουδιστή, αποτυγχάνοντας να στεριώσει σε οποιαδήποτε σχέση, ένιωσε το μίσος της για τον άνθρωπο που πιστεύει πως της κατέστρεψε τη ζωή να ...
μεγαλώνει.
Και όπως λέγεται θέλησε να του το ανταποδώσει έστω και με καθυστέρηση και μετά από την προτροπή συγγενικού της προσώπου, έσπευσε στη μάγισσα δίνοντας της όσα όσα μόνο και μόνο για να κάνει τον επιχειρηματία να υποφέρει όπως εκείνη τα τελευταία χρόνια.



http://www.stifora.gr/article.php?id=31058
Share/Bookmark