Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έξαλλη η Στεφανίδου με τη Χρουσαλά- Κι άλλη αναβολή στην πρεμιέρα της!


Την αναβολή της πρεμιέρας της για την 27η Σεπτεμβρίου ζήτησε από τους ιθύνοντες του STAR η Τατιάνα Στεφανίδου.


Όπως πληροφορίες αναφέρουν αφορμή δε στάθηκε η… εξάντλησή της αλλά οι δυσκολίες και τα εμπόδια που της φέρνει στο να πει το «ναι» η Μαριέττα Χρουσαλά.
Μόλις στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, φήμες ήθελαν την Τάτι να λιποθυμά στα γραφεία του STAR από τη δυσφορία που της προκάλεσαν οι…
τσίχλες νικοτίνης που καταναλώνει προκειμένου να κόψει το κάπνισμα.
Μαρτυριάρηδες καλοθελητές πάντως, διαψεύδουν το γεγονός πως η παρουσιάστρια λιποθύμησε και μιλούν απλά για μια κόπωση λόγω των συνεχών συσκέψεων με συνεργάτες της.


Κάποιες καλά ενημερωμένες πηγές πάντως - μέσα από το κανάλι - κάνουν λόγο για το «φρένο» που πατά η Μριέττα στην πρεμιέρα της Τατιάνας αφού ακόμη δε φαίνεται να της έχει πει το «ναι» προκειμένου να φιλοξενηθεί στα στούντιο του ανανεωμένου «Αξίζει να το δεις» ως καλεσμένη.
Ένα θέμα σαν και αυτό άλλωστε – με το περιβόητο πάρτι της οικογένειας Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ - θα ήταν ιδανική αρχή για την παρουσιάστρια αφού δεν κατάφερε να το προβάλει όσο ήταν στην επικαιρότητα, το τέλος της προηγούμενης σεζόν, όπως άλλωστε θα ήταν το ιδανικό.


Από την άλλη την καινούρια της αρχή, που μέρες τώρα σχεδιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν πρόκειται να την αφήσει να τιναχθεί στον αέρα με μετριότητες για την πρεμιέρα.
Έτσι, έχοντας το καλύτερο για στόχο ζήτησε πίστωση… χρόνου από το κανάλι προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα όταν θα βγει on air, από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι.


Η απάντηση πάντως του καναλιού αναμένεται την Τετάρτη, αφού μία βδομάδα καθυστέρησης που ζητά η Τάτι δεν είναι και λίγο.
Το πρόγραμμα του σταθμού πάει πίσω αν αναλογιστεί κανείς - για παράδειγμα - πως η Χριστίνα Λαμπίρη θα εκπέμπει κανονικά από τις 13 – κιόλας – Σεπτεμβρίου!





Share/Bookmark