Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτά είναι τα δυνατά χαρτιά του Alpha για τη νέα σεζόν!


Η –πραγματικά μεγάλη– έκπληξη στο ξεκίνημα της σεζόν στον Αlpha είναι η ανακοίνωση πως η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Big Brother"


"Από την πρώτη μέρα που ολο κληρώθηκε το Greek Idol οι υπεύθυνοι προγράμματος έκαναν επίσημη πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά να παρουσιά σει το Big Brother. H ίδια θέλησε να το σκεφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα, μιας και η κούραση από το show και από τις άλλες της υποχρεώσεις ήταν αρκετή. Η πρόταση στη Ρούλα έγινε ουσιαστικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, μεσολάβησε η περίοδος των διακοπών και πριν από δύο μέρες υπεγράφη η οριστική συμφωνία" λένε άνθρωποι του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα θα έχει ...
ενεργό ρόλο τόσο στα παρασκήνια του reality όσο και στην παρουσίαση του εβδομαδιαίου κυριακάτικου live. 
"Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που οι τηλεθεατές θα βλέπουν πώς περνούν οι ένοι κοι του σπιτιού του Μεγάλου Αδερφού, η Ρούλα δεν θα φαίνεται στο γυαλί" εξηγεί άνθρωπος της παραγωγής. Η παρουσιάστρια θα κάνει, επίσης, συνεντεύξεις με τους παίκτες και θα μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τα προβλήματά τους.
Το show, όπως λέγεται, θα γυριστεί στα πρότυπα του γαλλικού μοντέλου, που θεωρείται πιο kinky και ένα από τα "βαριά" χαρτιά του καναλιού της Κάντζας. Η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Tο δεύτερο μισό της σεζόν η Ρούλα θα επιστρέψει με το Greek Idol 2, το super talent show με το οποίο έκανε πέρσι το ηχηρό της comeback.
 Για το ίδιο πρό γραμμα επιβεβαιώνεται πως γίνονται συζητήσεις με τον Κώστα Καπετανίδη (ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα αναλάβει μάλλον το coaching των παικτών) και τον Νίκο Καρβέλα.
 Όπως λέγεται, "η παρουσία του στο παιχνίδι μόνο θετική θα ήταν για τα παιδιά που θα διαγωνίζονταν, αλλά και την περαιτέρω απήχηση του show".


 Στην κριτική επιτροπή θεωρείται βέβαιο πως θα μετάσχει ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος φέτος κάνει "ολική επαναφορά" στην τηλεόραση με μια δική του πρόταση: ένα χαλαρό, όχι πολιτικό, βραδινό talk show με ιδιαίτερο ύφος και καλεσμένους δύο ή τρεις επώνυμους ή ανθρώπους της επικαιρότητας. 
Η εκπομπή, που θα ’χει και ζωντανή ορχήστρα (!), θα γυρίζε ται παρουσία κοινού στα πρότυπα των shows των David Letterman και Jay Leno. Συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου στον αέρα θα είναι ο παραγωγός του Nitro Radio Βαγγέλης Χαρισόπουλος. 


Η πρεμιέρα της εκπομπής (με προσω ρινό τίτλο Όσο Νυχτώνει...) προγραμματίζεται για την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου.



http://www.yupi.gr/gossip/c20929/TV_News.html
Share/Bookmark