Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εγκαταστάθηκε στο Star η "Τάτι"!

Δοκιμαστικά ξεκινά αυτή την εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου στο Star. Μπορεί οι υπογραφές μεταξύ τηλεοπτικού σταθμού και δημοσιογράφου να καθυστερούν λόγω του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1, αλλά τα σκηνικά της καινούργιας εκπομπής της είναι έτοιμα, ενώ ήδη εγκαταστάθηκε στο καινούργιο γραφείο της! 
«Αξίζει να το δεις» θα συνεχίσει να λέγεται, κατά πάσα πιθανότητα, η εκπομπή της. Αλλωστε, ο τίτλος είναι ίσως το τελευταίο που ενδιαφέρει τη δημοσιογράφο αλλά και τον σταθμό..


Οι συνεργάτες έχουν κλείσει, καθώς θα είναι η ίδια βασική ομάδα (αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη θεμάτων, δημοσιογράφοι) που ήταν στον ANT1, ενώ σε αυτήν προστέθηκαν άτομα και από το δυναμικό του Star αλλά και από τη σχολή τηλεόρασης «Control» του Σταμάτη Μαλέλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που ήρθε από το κανάλι την Παρασκευή, «η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά τα απογεύματα με στόχο να αντιμετωπίσει κοινωνικά θέματα». «Είμαι εδώ για σας» αναφέρει η «Τάτι» στο κοινό.

Το σκηνικό είναι έτοιμο και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι πρώτες πρόβες για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες. Αυτό που απασχολεί είναι το… στρίμωγμα με άλλες εκπομπές στο ίδιο στούντιο, δηλαδή αυτές της Ελεονώρας Μελέτη και της Χριστίνας Λαμπίρη. Και αυτό όμως πρόκειται να ξεπεραστεί. Ωστόσο, η δυσκολία είναι η ώρα προβολής και το πού θα στριμωχτεί η εκπομπή. Θα πρέπει να μειωθεί μισή ώρα είτε η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ή η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν χωρίς να υπάρξουν εσωτερικές κόντρες στο κανάλι, αφού καμία πλευρά δεν το επιθυμεί! Πάντως, η κοντινή επαφή θα αποφευχθεί, αφού το «στρατηγείο» της Τατιάνας Στεφανίδου θα είναι στον τρίτο όροφο του κτιρίου, δίπλα στη σχολή τηλεόρασης και τη δισκογραφική εταιρεία «The Spicy Effect», ενώ οι υπόλοιπες εκπομπές θα παραμείνουν στον πρώτο όροφο. 


ESSPRESSO.jpg image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark