Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Επιστρέφει ο Νίκος Ευαγγελάτος στην τηλεόραση!

«Δεν με ενδιαφέρει πλέον να παρουσιάσω δελτία ειδήσεων αλλά να κάνω πράγματα ειδησεογραφικά. Είτε στην πρωινή είτε στη βραδινή ζώνη» είπε χαρακτηριστικά πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Ευαγγελάτος σε στενούς συνεργάτες του, όταν τον ρώτησαν τι πρόκειται να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
 Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα...ανακοινωθεί και η καινούργια τηλεοπτική στέγη που θα τον φιλοξενήσει.
Ο δημοσιογράφος συνεχίζει να κρατά εντελώς κρυφά τα χαρτιά του. Δεν αποκαλύπτει σε κανέναν ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική του στέγη. Η απόφασή του να σταματήσει από τα δελτία ειδήσεων και να ασχοληθεί με ενημερωτική εκπομπή «στην πρωινή ή τη βραδινή ζώνη», όπως είπε, φαίνεται πως είναι οριστική!
Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Ευαγγελάτος θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο παρουσιάζοντας ενημερωτική εκπομπή. Μάλιστα, είναι θέμα λίγων ημερών μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές με τηλεοπτικό σταθμό.
Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, στη συζήτηση που είχε με τους στενούς συνεργάτες του έπεσε και η ερώτηση αν θα πάει μαζί με την Τατιάνα στο STAR. Αν και απέφυγε να απαντήσει, μάλλον Νίκος και Τατιάνα θα βρεθούν σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη!

new_logo_gossip-1.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark