Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ενοχλημένος ο Αντώνης Ρέμος από το ξέσπασμα της μητέρας του!


Το δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας του για το Γολγοθά που τον ανάγκασαν να ανέβει οι οπαδοί του Ηρακλή, θύμωσε πολύ τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την απόφασή της να δημοσιοποιήσει τα όσα τη…
βαραίνουν τον τελευταίο καιρό.
Η κυρία Νίτσα, που ξεχωρίζει τόσα χρόνια για τη διακριτικότητά της ποτέ δεν είχε τοποθετηθεί για τα όσα αφορούσαν στο διάσημο γιο της επιλέγοντας πάντα να τον στηρίζει χωρίς λόγια αλλά με πράξεις και κυρίως μακριά από τα φώτα, έτσι όπως αρμόζει σε μια οικογένεια.
Τώρα όμως που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, θέλησε να στείλει τα μηνύματά της σε αυτούς που στέρησαν ακόμα και την υγεία του  παιδιού της, χωρίς όμως να υπολογίσει τις αντιδράσεις του τραγουδιστή.
Αντιδράσεις που προέκυψαν, όπως λέγεται, όχι τόσο για τις αποκαλύψεις της περί προβλημάτων υγείας και οικονομικών, αλλά γιατί η κ. Πασχαλίδη τα έβαλε με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ηρακλή οι οποίοι κατά τον τραγουδιστή είναι επικίνδυνοι.
Ο Ρέμος, που πραγματικά κινδύνεψε από τις επιθέσεις τους ανησυχεί πολύ για τη μητέρα του που ζει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας πως ο φανατισμός τους ξεπερνάει κάθε λογική.
Σύμφωνα μάλιστα με το περιβάλλον του γι’ αυτό και εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις της περί αχαριστίας των φιλάθλων φοβούμενος μήπως τα λεγόμενά της ανάψουν τα αίματα και οι θιγμένοι οπαδοί στραφούν και εναντίον της...


stifora.png image by grecoleadermaximo
Share/Bookmark