Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Άμεση σύγκλιση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Σε δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει, πως "στην προχθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ζήτησε να συγκληθεί κατεπειγόντως η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ως...
το μόνο υπαρκτό και σε λειτουργία συλλογικό κεντρικό όργανο του Κινήματος".

"Να συζητήσει ανοιχτά όλα τα κρίσιμα θέματα και να αποφανθεί με ψηφοφορία για την πορεία της χώρας και της παράταξης", σημειώνει.
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Σκανδαλίδης, μετά τη χθεσινή δραματική εξέλιξη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συγκληθεί εντός της ημέρας και πάντως πριν την αυριανή ψηφοφορία.
"Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Εννοείται ότι στερείται οποιουδήποτε νοήματος  δημοψήφισμα με το ερώτημα παραμονής ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη,  η Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη", τονίζει.

Άμεση κύρωση της Συμφωνίας ζητά ο Χρυσοχοΐδης

"Αυτή τη στιγμή προέχει η ταχύτατη κύρωση από τη Βουλή της πρόσφατης συμφωνίας της συνόδου κορυφής που βγάζει την Ελλάδα από το αδιέξοδο", τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοΐδης, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί υπέρ ή κατά του δημοψηφίσματος.
"Η χώρα περνάει κρίσιμες στιγμές. Η ενότητα είναι επιβεβλημένη.Επιστροφή στη δραχμή και στο παρελθόν δεν επιτρέπεται ούτε μπορεί να υπάρξει. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας", αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: News247.gr