Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν γνωρίζω κάτι για μίζες, καλέστε τον Μπεγλίτη να σας εξηγήσει"!


Αποστάσεις κράτησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει, τα όσα είπε ο προκάτοχος του για "ντιλίβερι μπόι" και μίζες.

«Όλα όσα δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης έχουν να κάνουν με τις δικές του εμπειρίες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και βεβαίως με ...
τις σχέσεις του με το κόμμα του», απάντησε ο υπουργός Άμυνας, πετώντας πίσω το γάντι, που σήκωσε ο πρώην υπουργός.

Ο νέος υπουργός, αποφεύγοντας να απαντήσει μίλησε για τη... βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια, που ένιωσε αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα. «Για τους μιζαδόρους δημοσιογράφους κάτι θα έχετε ακούσει», τον ξαναρώτησαν.«Πρέπει να δοθούν ονόματα», του επεσήμαναν.«Καλέστε τον κ. Μπεγλίτη ο οποίος έχει και την εμπειρία της επικοινωνίας στην τηλεόραση και θα σας τα εξηγήσει. Μη ρωτάτε εμένα για εκείνα που δε γνωρίζω», απάντησε ο υπουργός.

Ο ίδιος ρωτήθηκε, επίσης, εάν είναι πολλοί στο υπουργείο. «Πρέπει να σας πω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζα ότι είμαστε τρεις και ξαφνικά βρεθήκαμε τέσσερις», είπε αποκαλύπτοντας μια πτυχή του παρασκηνίου που προηγήθηκε. Και ξεκαθάρισε, ότι όσοι και να είναι στο Πεντάγωνο, ο υπουργός είναι ένας: «Και δεκατέσσερις να είναι, ο Υπουργός είναι ένας, και διοικεί το Υπουργείο».


πηγή:onalert.gr