Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΞΑΝΘΗ: «Έπιασαν στα πράσα» σπείρα βουλγάρων που πουλούσαν στο παζάρι ξυλόσομπες!

Μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αστυνομίας Ξάνθης!
«Στα πράσα» έπιασε η δημοτική αστυνομία Ξάνθης σπείρα Βουλγάρων πωλητών το πρωί ...

του Σαββάτου στο παζάρι οι οποίοι πουλούσαν στους Ξανθιώτες ξυλόσομπες και αλυσοπρίονα από την Βουλγαρία.

Οι βούλγαροι πέντε στον αριθμό αφού εντοπιστήκαν από την δημοτική αστυνομία Ξάνθης μεταφέρθηκαν στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας στην οδό Ηρώων όπου κατασχέθηκαν 10 ξυλόσομπες και 10 αλυσοπρίονα. 



Συμφώνα με τον αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας αυτή είναι η αρχή για να παταχτεί το παραεμπόριο σε όλα τα επίπεδα είτε πρόκειται για τους πλανόδιους είτε πρόκειται για τους αλλοδαπούς.


Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Γιάννης Τσεγγελίδης ο οποίος τόνισε: «Υπάρχει ρητή εντολή από τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη να μηδενιστεί το παραεμπόριο. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο από να εκτελούμε την εντολή του δημάρχου. Όσο αφορά για το περιστατικό του Σαββάτου να σας πω ότι αυτοί οι άνθρωποι επανειλημμένως ερχόταν και πουλούσανε αλυσοπρίονα και ξυλόσομπες παρόλο που τους είχαμε κάνει συστάσεις αρκετές φορές συνεχίζανε το ίδιο πράγμα. 


Δεν μας έμενε κανένα άλλο περιθώριο παρά να προβούμε στην κατάσχεση όπως και προβήκαμε. Να σας επίσης ότι την ίδια μέρα το ίδιο συνεργείο μετέβει και σε άλλο σημείο και έκανε συστάσεις σε πλανόδιους πωλητές και έβαλε κάποια μικροπρόστιμα και την άλλη φορά δεν θα υπάρξει ανοχή σε αυτούς». (Στην φωτογραφία τα δύο φορτηγάκια με τα οποίο οι βούλγαροι μετέφεραν τις ξυλόσομπες).


Ρεπορτάζ Μαίρη Δαληκριάδου