Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Εγινε η πρώτη τηλεφωνική επαφή Παπανδρέου – Σαμαρά!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά με πρωτοβουλία του πρώτου λίγο πριν την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε γνωστή στον κ. Σαμαρά την ...
πρόθεσή του να υπάρξει συνεννόηση για την υλοποίηση της πρότασης του προέδρου της ΝΔ για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης και γνωστοποίησε τον ορισμό εκ μέρους της κυβέρνησης ως διαπραγματευτών από την κυβερνητική πλευρά του υπουργού Δημήτρη Ρέππα και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Νίκου Αθανασάκη.

Από τη ΝΔ, ωστόσο, έλεγαν ότι ο κ. Σαμαράς είπε ότι η πρότασή του είναι συγκεκριμένη και δεν βρίσκει το λόγο για να γίνει διαπραγμάτευση, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός ο κ. Παπανδρέου.

Αργότερα αναμένεται να υπάρξει και νέα τηλεφωνική επικοινωνία.

 Υπενθυμίζεται πως από νωρίς σήμερα ο πρωθυπουργόw επιχείρησε να συνομιλήσει με το κ.Σαμαρά, ωστόσο όταn του τηλεφώνησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιούσε διάγγελμα.

 Αμέσως μετά ο κ.Σαμαράς προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό, αλλά εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός πήγαινε στο υπουργικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να συνομιλήσουν τελικά πριν την ομιλία του κ.Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Πηγή: IEfimerida.gr