Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η απόδειξη της προαποφασισμένης τοποθέτησης Παπαδήμου!


Ο νέος υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Σταυρόπουλος θεωρείται εξαίρετος δικαστικός.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν έχει σχέση με το ποιόν του ανδρός αλλά με τις μεθοδεύσεις που υπήρξαν εδώ ...

και πολύ καιρό σχετικά με την κυβέρνηση Παπαδήμου και οι οποίες παρουσιάστηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος ως λύση αναγκαιότητας για το εθνικό συμφέρον. 


Ο κ. Σταυρόπουλος λοιπόν – ο οποίος τυχαίνει να είναι και....
πολύ καλός φίλος του νυν πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου – ενώ ήθελε δύο χρόνια ακόμη για να αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα – μία ημέρα του Οκτωβρίου (πολύ πριν από το δεύτερο δεκαπενθήμερο που είχαν αρχίσει όλους να μας ζώνουν τα… φίδια για τις εξελίξεις) παραιτήθηκε από το Δικαστικό Σώμα (ήταν πρόεδρος τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας) και τοποθετήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού (τότε του ΓΑΠ) ως σύμβουλός του.



 Μάλιστα για να μην αφήσει εκκρεμότητες πίσω του, ένας αστυνομικός πηγαινοερχόταν μέρα παρά μέρα από το Μέγαρο Μαξίμου στο ΣτΕ κουβαλώντας τις υποθέσεις που είχε αφήσει παραιτούμενος ο κ. Σταυρόπουλος τις οποίες ο δικαστικός λειτουργός διευθετούσε.


 Εάν λοιπόν λάβει κανείς υπόψη του ότι ο νέος υπουργός Επικρατείας από τον Οκτώβρη ακόμη είχε μεθοδεύσει την αποχώρησή του από το δικαστικό σώμα και την ένταξή του στο δυναμικό του Μεγάρου Μαξίμου, είναι λογικό να σκεφτεί ο καθένας ότι όλα είχαν προαποφασιστεί. 


Αλλιώς θα πρέπει να μιλάμε για μιαν εξαιρετικά… διαβολική σύμπτωση με δεδομένο, όπως γράφτηκε παραπάνω, ότι ο εξαίρετος δικαστικός τυγχάνει και προσωπικός φίλος του κ. Παπαδήμου!


Πηγή: kentrinews.gr