Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Κύρηξε ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης - Δείτε το βίντεο!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε εκλογές για την επιστροφή από «το χάος του κ. Παπανδρέου στη ...
δημοκραατική σταθερότητα, σημειώνοντας ότι «τον κ. Παπανδρεόυ, δεν τον θέλουν ούτε οι βουλευτές του».
«Δεν ζητούμε εκλογές μόνον επειδή κυριαρχεί μία αδιαμφισβήτητη δυσαρμονία λαού – κυβέρνησης, αλλά και γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι για τον τόπο» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.
Εξέφρασε την άποψη ότι «το δημοψήφισμα είναι αυτό που προκαλεί την αστάθεια κι όχι οι εκλογές» και τόνισε: «Οι εκλογές είναι λύτρωση για τη χώρα από την ανεύθυνη κι επικίνδυνη κυβέρνηση. Όλοι οι Έλληνες προσβλέπουν σε μας να μην αφήσουμε τον κ. Παπανδρέου να πάρει τη χώρα στο γκρεμό μαζί του».
«Όλα πια είναι στον αέρα η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που έσπευσε να την ακυρώσει λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα» σημείωσε για τη νέα δανειακή σύμβαση, χαρακτηρίζοντας «τυχοδιώκτη» τον πρωθυπουργό.
«Άλλο η δανειακή σύμβαση, άλλο τα μέτρα που την ακολουθούν. Όταν κάνεις εκβιασμό για να πειθαναγκάσεις το λαό μπορεί να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα» σημείωσε. Ωστόσο και ο ίδιος δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. «Δεν έδωσα καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τιμήσω. Η μόνη υπόσχεση που έχω δώσει είναι για τους συνταξιούχους και τους πολύτεκνους και τίποτε άλλο».
Πηγή: TvXs.gr