Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σε ευθεία αμφισβήτηση του Βενιζέλου είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η ΝΔ τις επόμενες μέρες - Διαβάστε το γιατί!


Σε ευθεία αμφισβήτηση του Βενιζέλου είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η ΝΔ τις επόμενες μέρες αν δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για το...
«κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων...

Aφού κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο μετά τη δυσπιστία που εξέφρασε ο Νταλλάρα για τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών. 

Η κατάσταση είναι περίεργη και στο πλαίσιο αυτό ο Παπαδήμος συναντάται σήμερα με τον Προβόπουλο της ΤτΕ προκειμένου να δουν τι θα κάνουν αφού η ασχετοσύνη του Βενιζέλου και του Παπανδρέου δημιουργούν τεράστια προβλήματα στις τράπεζες και κατ΄ επέκταση στο προσωπικό τους και στο σύνολο της κοινωνίας και της αγοράς.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο μεταβατικός πρωθυπουργός, σε συμφωνία με τον Σαμαρά, θα κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή από Δευτέρα στις Βρυξέλλες προκειμένου να δει αν μπορεί να περιοριστεί σε αυτή τη φάση το «κούρεμα» , ειδικά για τις ελληνικές τράπεζες και τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία.



Πηγή: ParaPolitika.gr