Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο … «Βάλε Παναγίτσα το χεράκι σου» - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!


Στο Νοσοκομείο Τρικάλων,μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητα μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων που ... σημειώθηκε σήμερα στις 10.30 το πρωί στον κόμβο της Περιφερειακής οδού Τρικάλων-Λάρισας-Καρδίτσας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.grστο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης  το ένα ύστερα από «σβούρες» που έκανε έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο φανάρι.

Οι τραυματίες είναι δύο Τρικαλινοί ηλικίας 41 και 26 ετών και ένα ζευγάρι από την Λάρισα ηλικίας 34 και η γυναίκα 32 ετών που είχαν συνεπιβάτες τα δύο ανήλικα παιδιά τους όπου από θαύμα δεν έπαθαν το παραμικρό.

Για ακόμη μια φορά, ο κόμβος λειτουργούσε χωρίς φανάρια, με αποτέλεσμα, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο κόμβος, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης των Τρικάλων, κάτι που αφήνει αδιάφορους τους υπεύθυνους του Δήμου Τρικκαίων, ενώ οδηγοί που τον διασχίζουν καθημερινά, επισημαίνουν στο trikalanews.gr πως «περνάμε και κάνουμε τον σταυρό μας ζητώντας την βοήθεια της Παναγίας»…























Πηγή: TrikalaNews.gr