Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ: "Ο Τρύφωνας στο "BLACK OUT" ήρθε με αυτοπεποίθηση και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό" - Δείτε το βίντεο!

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε για την νέα εκπομπή που παρουσιάζει, αλλά και για τα σενάρια που την ήθελαν στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου.


 «Είπα να δω κι εγώ στην πράξη τί γίνεται στο σκοτεινό δωμάτιο και τα είδα όλα! Τρόμαξα, φώναξα, γέλασα, πέρασα από ...
όλα τα στάδια και κατάλαβα γιατί οι παίκτες έχουν αυτές τις αντιδράσεις στις δοκιμασίες», σχολιάζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».


Ποιος παίκτης της έχει κάνει μέχρι στιγμής εντύπωση; «Στα επεισόδια που έχουν προβληθεί τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο Παναγιώτης, που έπαιζε στο πρώτο επεισόδιο και δεν σταμάτησε να βρίζει και να ουρλιάζει σε οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά του - ζωντανό ή μη! Είχαμε πέσει κάτω από τα γέλια στο...
control με τις αντιδράσεις», απαντά η παρουσιάστρια.


Η Νάντια δεν παρέλειψε να σχολιάσει τους επώνυμους καλεσμένους και τις αντιδράσεις τους, προδίδοντας και τον πιο τρομαγμένο
«Με εντυπωσίασε το ότι ήρθαν! Ήταν όλοι τους φοβεροί-για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ξέρω τί περιμένετε να σας πω, αλλά η πιο τρομαγμένη ήταν η Όλγα. Ο Τρύφωνας ήρθε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστικό στις αντιδράσεις! Ο πιο ψύχραιμος ήταν ο Γιώργος Λιανός, αν και πέρασε κι αυτός τις δυσκολίες του».

Όσο για τα σενάρια περί παρουσίασης της Νάντιας για το πρωινό του ΑΝΤ1 πριν της φάει την θέση η Σίσσυ Χρηστίδου; 



Η Νάντια Μπουλέ απαντά: «Δεν περίμενα κάτι για να μου βγει διαφορετικό στην πορεία! Τα σενάρια πάντα ακούγονται, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε, παραμένουν σενάρια. Γι' αυτό έδωσα βάση σε ό,τι συζητούσα με το κανάλι και δεν είχα συζητήσει για το πρωινό!»



Πηγή:  tvnea.blogspot.com