Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ο 70άρης... με τις δύο ερωμένες - Διαβάστε "τελευταίο" πιπεράτο περιστατικό!


Εχει αναστατώσει... όλη τη γειτονιά ο «γηραιός» οικοδόμος, ο οποίος φαίνεται πως παρά τα χρόνια του... καταγράφει «ρεκόρ» επιδόσεων στη σεξουαλική του ζωή! 

Και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα λέγονται από ιδιωτικό ντέντεκτιβ ο οποίος ...
ασχολήθηκε με την υπόθεσή του μετά από «παραγγελιά» της απατημένης συζύγου του, δεν έχει μία αλλά... δύο ερωμένες!

Ο οικοδόμος διαμένει στην περιοχή των Ιτεών, όμως συχνά πυκνά συνευρίσκεται με χήρα που μένει στην ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων! Μόνο που σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις τους στην ερωτική τους φωλιά... τον πήρε ο «ύπνος», κι έτσι δεν αντελήφθη ότι η απατημένη σύζυγος τον παρακολουθούσε με τη βοήθεια στελέχους ιδιωτικής εταιρείας ερευνών.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η έρευνα έβγαλε... λαβράκι! Τα «πιτσουνάκια» (έστω και αν έχουν περάσει και οι δύο τα εξήντα) συνευρίσκοντο σε δώμα πολυκατοικίας στην οδό Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου. Μάλιστα εκεί γινόταν... της κακομοίρας! 

Όχι μόνο επειδή ο «ερωτιάρης» οικοδόμος πήγαινε τη χήρα, αλλά επειδή όπως έμαθε η σύζυγός του διατηρούσε σχέσεις... και με μία Βουλγάρα! Ετσι στο δώμα πήγαινε... τη μία μέρα η χήρα και την άλλη η Βουλγάρα! Η σύζυγος έχει γίνει έξω φρενών και πλέον απειλεί να τις «κουρέψει» ... με ψιλή μηχανή! Οσο για τον σύζυγό της, το τι ακούει στο σπίτι του... δεν περιγράφεται! Μάλλον όμως «επιμένει», αφού φαίνεται πως το «πάθος» του είναι αγιάτρευτο!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ίδιος υπερηφανεύεται για τα ερωτικά του κατορθώματα με τις δύο γυναίκες (σε όλους τους φίλους του), κι έτσι η υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια...

Πηγή: Dete.gr