Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΡΟΔΟΣ: Θλίψη και ερωτηματικά για τον απαγχονισμό 35χρονου στο δάσος του Αγίου Σουλά !


Βαθύτατη θλίψη έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του Παραδεισίου και των Μαριτσών, η απόφαση ενός 35χρονου, ξενοδοχοϋπαλλήλου να θέσει τέρμα στη ζωή του δι' απαγχονισμού.
Ο 35χρονος, που σύμφωνα με τις καταθέσεις οικείων του είχε διακόψει πρόσφατα δεσμό του και είχε απολυθεί ...
από την εργασία του σε ξενοδοχειακή μονάδα, που άλλαξε χέρια, βρέθηκε την 07.20 ώρα της Κυριακής στον Αγιο Σουλά, κρεμασμένος σε πεύκο από καλώδιο.
Δίπλα του ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του τύπου Fiat Punto εντός του οποίου, στο ταμπλό βρέθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο ζητά συγχώρεση για το απονενοημένο διάβημά του. Από το ίδιο σημείωμα φέρεται να προκύπτει ότι έπασχε από κατάθλιψη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «αποτυχημένο» ενώ κάνει μνεία αποσπάσματος του Καζαντζάκη, αναφέροντας «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος».
Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πληροφορίες βρήκαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου μια μπαλαντέζα την οποία έκοψε με λάμα κόφτη και μετέτρεψε σε θηλιά ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χρησιμοποίησε μια παλιά σχολική καρέκλα για να ανέβει στο δέντρο.
Προέκυψε επίσης ότι είχε κάνει τομές κατά μήκος και εγκάρσια στο αριστερό του χέρι με την λάμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ήταν ένας περιπτεράς στο Παραδείσι, περί ώραν 20.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν πήγε ν΄ αγοράσει τσιγάρα.
Πηγή: dimokratiki.gr